1 ÅRSKALAS

1 årskalas

Reklam för Partyhallen

Om du ska ha ett kalasfirande så kan du kika in hos Partyhallen och se efter festprylar som passar till er fest!

Som du vet så var jag med och planerade 1: årskalas för ett tag sen. För min lilla ögonsten Giuliana. Hon och jag. Sammanlänkade för alltid. Inte bara genom blod utan även födelsedag. Lilla G som ni alla känner henne som. Min lilla älskling har fyllt 1 år. Jag och lilla G fyller år samma dag, hon är dotterns present till mig som jag gärna ser det. Så det blev 1 års kalas för båda kan man säga. Självklart skulle jag baka tårtan, några cupcakes och min berömda banankaka med brynt smör. Och så hade dottern en bild av hur allting skulle dekoreras till kalaset. Det blev en sväng till Partyhallens butik i Huddinge där vi gick igenom alla hyllor och plockade med oss matchande dekorationer. Massa ballonger till en ballongbåge, bordsdekorationer, tallrikar, glas och bestick. Jag hittade ett och annan dekoration till bakverken och massa bakprylar.

Det blev en underbar dag och lilla G var så himla duktig. Hon sov lite precis innan gästerna skulle komma och sen lekte hon snällt hela kvällen. Går inte beskriva hur duktig hon var hela dagen. Och så valde hon att ställa sig upp och stå utan stöd, helt själv.

Min pappa kom också, han överraskade oss genom att bara dyka upp. Han hade åkt hela vägen från Rumänien. Så imponerad av det, han fyller ändå 80 år senare i sommar så det är ingen bagatell, men han skulle inte missa vara med mig och lilla G. Det var ändå vårt 1 årskalas. En helt magisk dag.  

Och om ett par veckor kommer jag överraska pappa på sin 80 årsdagen. Så det blir en sväng till Partyhallen igen. För att inte nämna midsommarfesten som jag ska hålla i.

Så nästa gång du ska planera en fest, födelsedag, babyshower eller överraska vännen med en möhippa spana in vad Partyhallen har att erbjuda.  Hos de hittar du festartiklar och roliga prylar för alla tillfällen. Bor du i Stockholm och har bråttom kan du svänga förbi butiken annars går det fint fin att beställa på nätet och få hem varorna inom 1-2 vardagar.

Här ser ni några bilder från kalaset och längre ner länkar jag till de olika recepten på bakverken.

1 års kalas
1 års kalas

Recept på chokladbottnar hittar du HÄR .
Recept på smör marängkräm hittar du HÄR.
Recept på vaniljcupcakes hittar du HÄR

 
Följ @simonamuntean_  på Instagram så kommer du inte missa något nytt recept.
Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tycker om receptet! Kram
FOTO: SIMONA MUNTEAN
 

2 comments / Add your comment below

  1. Vilket kalas! Vi får se om lillan ärvt din bakbegåvning. Så härligt att ha en pigg pappa och att vi kan ses ”irl’ igen. Jag älskar de här generationsbilderna kanske pga att jag inte fått några barn själv. Men det finns en liten solstråle i närmaste släkten som ger mig stor glädje. Och som jag älskar att baka till.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.