OVERNIGHT OATS MED HALLON, PISTAGEKRÄM & VIT CHOKLAD


Overnight oats med hallon, pistagekräm & vit choklad. När värmen kommer och du inte vill sätta på spisen eller ugnen!Du kan alltid förbereda ett par burkar i förväg och sen toppa med det du vill efter dag och humör. De klarar sig bra i kylen i minst 3-5 dagar. Tipsa gärna en vän som behöver inspo.
Tid:
Antal: 1 portion portioner
Ingredienser:
- 1 dl havregryn
- 1 tsk chiafrön
- 1.5 dl valfri mjölkdryck
- 1 dl hallon eller annat bär
- ca 1.5 msk pistagekräm
- 25 g vit choklad smält
- ev hackade pistagenötter
Gör så:
- I en burk blanda havregryn, chiafrön och mjölkdryck. Sätt på locket och låt stå i kylen i minst 2 timmar helst över natten
- Tillsätt frysta hallon, ringla över pistagekräm och täck med smält vit choklad
- Toppa med pistagenötter och/ eller hallon
- Kan ätas direkt eller vänta tills chokladen stelnat lite