OVERNIGHT OATS MED HALLON, PISTAGEKRÄM & VIT CHOKLAD

Overnight oats med hallon, pistagekräm & vit choklad. När värmen kommer och du inte vill sätta på spisen eller ugnen!Du kan alltid förbereda ett par burkar i förväg och sen toppa med det du vill efter dag och humör. De klarar sig bra i kylen i minst 3-5 dagar. Tipsa gärna en vän som behöver inspo.

Tid:
Antal: 1 portion portioner

Ingredienser:

  • 1 dl havregryn
  • 1 tsk chiafrön
  • 1.5 dl valfri mjölkdryck
  • 1 dl hallon eller annat bär
  • ca 1.5 msk pistagekräm
  • 25 g vit choklad smält
  • ev hackade pistagenötter

Gör så:

  1. I en burk blanda havregryn, chiafrön och mjölkdryck. Sätt på locket och låt stå i kylen i minst 2 timmar helst över natten
  2. Tillsätt frysta hallon, ringla över pistagekräm och täck med smält vit choklad
  3. Toppa med pistagenötter och/ eller hallon
  4. Kan ätas direkt eller vänta tills chokladen stelnat lite

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.