MINIOSTPAJER MED DIPP


2 ingredienser miniostpajer med dipp. Snabbt, enkelt och supergott. Lätt att göra vegansk.
Tid:
Antal: 20 portioner
Ingredienser:
- 1 fpk smördeg
- 250 g fårost, salladsost eller riven hårdost
- ev sesamfrön att toppa med
- 2 dl crème fraîche
- 2 msk majonäs
- 1 dl hackad färsk persilja
- Vitlökspulver eller 1-2 pressade vitlöksklyftor
- salt och peppar
Gör så:
- Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme
- Rulla ut en smördeg och lägg fyllning på halva plattan
- Vik över den andra halvan och skär igenom med en kniv eller pizzaskärare
- Strö ev över sesamfrön
- Flytta över till en ugnsplåt och grädda till smördegen har puffat upp och fått fin färg
- Rör ihop alla ingredienser till dippen och servera. Njut❗️❗️❗️

