MINIOSTPAJER MED DIPP

2 ingredienser miniostpajer med dipp. Snabbt, enkelt och supergott. Lätt att göra vegansk.

Tid:
Antal: 20 portioner

Ingredienser:

  • 1 fpk smördeg
  • 250 g fårost, salladsost eller riven hårdost
  • ev sesamfrön att toppa med
  • 2 dl crème fraîche
  • 2 msk majonäs
  • 1 dl hackad färsk persilja
  • Vitlökspulver eller 1-2 pressade vitlöksklyftor
  • salt och peppar

Gör så:

  1. Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme
  2. Rulla ut en smördeg och lägg fyllning på halva plattan
  3. Vik över den andra halvan och skär igenom med en kniv eller pizzaskärare
  4. Strö ev över sesamfrön
  5. Flytta över till en ugnsplåt och grädda till smördegen har puffat upp och fått fin färg
  6. Rör ihop alla ingredienser till dippen och servera. Njut❗️❗️❗️

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.