LOTUS BISCOFF CHEESECAKE


Godaste Biscoff cheesecaken! Du får inte missa denna goding
Tid:
Antal: 12 portioner
Ingredienser:
- 20 st Lotus Biscoff kex
- 50 g smält smör, normal saltat
- 600 g färskost naturell
- 1 dl vispgrädde
- 1 dl florsocker
- 6 msk Lotus Biscoff spread
- 6 msk Lotus Biscoff spread
- Lotus Biscoff kex fyllda halverade till garnering
- Finkrossade Lotus Biscoff kex
Gör så:
- Fordra ev botten på en form, ca 20 cm i diameter, med bakplåtspapper och ställ åt sidan
- Finkrossa kexen och blanda med smör till en blöt gryning massa
- Tryck kexmassan i botten på formen och jämna till ytan. Packa massan ordentligt så den inte kommer smula sen vid servering
- Vispa ihop alla ingredienser till fyllningen. Häll över botten i formen och jämna till ytan
- Ställ i kylen för minst 3 timmar
- Smält Biscoff spread och bred den över cheesecaken. Garnera med krossade och/halverade kex