LOTUS BISCOFF CHEESECAKE

Godaste Biscoff cheesecaken! Du får inte missa denna goding

Tid:
Antal: 12 portioner

Ingredienser:

  • 20 st Lotus Biscoff kex
  • 50 g smält smör, normal saltat
  • 600 g färskost naturell
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl florsocker
  • 6 msk Lotus Biscoff spread
  • 6 msk Lotus Biscoff spread
  • Lotus Biscoff kex fyllda halverade till garnering
  • Finkrossade Lotus Biscoff kex

Gör så:

  1. Fordra ev botten på en form, ca 20 cm i diameter, med bakplåtspapper och ställ åt sidan
  2. Finkrossa kexen och blanda med smör till en blöt gryning massa
  3. Tryck kexmassan i botten på formen och jämna till ytan. Packa massan ordentligt så den inte kommer smula sen vid servering
  4. Vispa ihop alla ingredienser till fyllningen. Häll över botten i formen och jämna till ytan
  5. Ställ i kylen för minst 3 timmar
  6. Smält Biscoff spread och bred den över cheesecaken. Garnera med krossade och/halverade kex

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.