KESOWRAP PÅ 2 INGREDIENSER

Var bara tvungen att testa den virala kesowrapen på 2 ingredienser. Smakar inte keso och det smakar inte ägg. Gott är det i alla fall. Och glutenfri.

Tid: 15
Antal: 2 portioner

Ingredienser:

  • 250 g keso naturell
  • 2 ägg
  • ev smaksättning 1 tsk vitlökspulver, italienska kryddor eller grönt
  • ev 3 msk bredbar ost
  • 4 stora salladsblad
  • 100 g skinka (har använt prosciutto cotto) eller grillad kycklingfile
  • 1 stor tomat i tunna skivor
  • ev dijondressing (1 tsk dijonsenap, 1 msk majonäs och 2-3 msk yoghurt)

Gör så:

  1. Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme.
  2. Klä en ugnsform med bakplåtspapper. Ställ åt sidan.
  3. I en blender mixa keso och ägg. Smaksätt ev med kryddor.
  4. Häll smeten i formen och bred ut som en rektangel ca 20×30 cm.
  5. Grädda i mitten av ugnen för ca 15-20 min tills wrapen har fått fin färg.
  6. Låt svalna lite, fyll med allt gott, rulla, dela och njut.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.