KESOWRAP PÅ 2 INGREDIENSER

Var bara tvungen att testa den virala kesowrapen på 2 ingredienser. Smakar inte keso och det smakar inte ägg. Gott är det i alla fall. Och glutenfri.
Tid: 15
Antal: 2 portioner
Ingredienser:
- 250 g keso naturell
- 2 ägg
- ev smaksättning 1 tsk vitlökspulver, italienska kryddor eller grönt
- ev 3 msk bredbar ost
- 4 stora salladsblad
- 100 g skinka (har använt prosciutto cotto) eller grillad kycklingfile
- 1 stor tomat i tunna skivor
- ev dijondressing (1 tsk dijonsenap, 1 msk majonäs och 2-3 msk yoghurt)
Gör så:
- Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme.
- Klä en ugnsform med bakplåtspapper. Ställ åt sidan.
- I en blender mixa keso och ägg. Smaksätt ev med kryddor.
- Häll smeten i formen och bred ut som en rektangel ca 20×30 cm.
- Grädda i mitten av ugnen för ca 15-20 min tills wrapen har fått fin färg.
- Låt svalna lite, fyll med allt gott, rulla, dela och njut.