JÄSTFRIA NAANBRÖD


Jästfria naanbröd på fyra ingredienser. Lägg detta recept på minnet eller spara. För enklare än detta naan bröd får du leta efter.
Tid: 10
Antal: 6 portioner
Ingredienser:
- 3-4 dl vetemjöl
- 1 tsk bikarbonat
- 0,5 tsk salt
- 150 g yoghurt naturell 10 %
Gör så:
- Blanda alla ingredienser till degen och knåda till du får en jämn deg. Börja med 3 dl vetemjöl och addera mer vb.
- Låt degen vila i 30 minuter.
- Dela degen i 6 bitar. Rulla varje degbit till en boll och kavla till en 15 cm stor cirkel, tunt.
- Heta upp en stekpanna och stek ett bröd i taget. Någon minut på varje sidan.
- Lägg på en tallrik och täck med en kökshandduk. Serveras ljumma till gryta, soppa eller med smör och ost på.
- Obs! Godast att äta dag 1 men går bra att äta dag 2 och 3. Jag värmde brödet i micro typ 10 sec.