JÄSTFRIA NAANBRÖD

Jästfria naanbröd på fyra ingredienser. Lägg detta recept på minnet eller spara. För enklare än detta naan bröd får du leta efter.

Tid: 10
Antal: 6 portioner

Ingredienser:

  • 3-4 dl vetemjöl
  • 1 tsk bikarbonat
  • 0,5 tsk salt
  • 150 g yoghurt naturell 10 %

Gör så:

  1. Blanda alla ingredienser till degen och knåda till du får en jämn deg. Börja med 3 dl vetemjöl och addera mer vb.
  2. Låt degen vila i 30 minuter.
  3. Dela degen i 6 bitar. Rulla varje degbit till en boll och kavla till en 15 cm stor cirkel, tunt.
  4. Heta upp en stekpanna och stek ett bröd i taget. Någon minut på varje sidan.
  5. Lägg på en tallrik och täck med en kökshandduk. Serveras ljumma till gryta, soppa eller med smör och ost på.
  6. Obs! Godast att äta dag 1 men går bra att äta dag 2 och 3. Jag värmde brödet i micro typ 10 sec.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.