GLUTENFRIA QUINOA BARS

Glutenfria quinoa bars på 4 ingredienser, lätt att göra sockerfria, laktosfria eller veganska.

Tid:
Antal: 15 portioner

Ingredienser:

  • 12 dadlar urkärnade
  • 1,5 dl jordnötssmör
  • 200 g choklad smält (vegansk/mjölkfri)
  • 3 dl puffat quinoa eller ris
  • ev 50 g smält choklad att ringla över

Gör så:

  1. Mixa dadlar och jordnötssmör i matberedare eller blender
  2. Tillsätt den smälta chokladen och puffat quinoa. Blanda väl
  3. Tryck smeten i en rektangulär form (brödform) klätt i bakplåtspapper eller i små silikonformar
  4. Ställ i frysen för ca 45-60 min. Skär ev i rutor och ringla smält choklad över. 
  5. Förvaras i kylskåp i låda med lock

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.