GLUTENFRIA KOKOSKAKOR


Glutenfria kakor på 3 ingredienser som du lätt kan göra veganska, mjölk och laktosfria eller sockerfria. En kaka som passar till många helt enkelt.
Tid: 15
Antal: 12 portioner
Ingredienser:
- 1 banan, mosad
- 1 dl riven kokos
- 50 g smält choklad och lite riven kokos att toppa med
Gör så:
- Blanda mossad banan och kokos till en smet
- Rulla till jämna bollar och lägg på bakplåtspapper
- Platta till med hjälp av dina fingrar eller baksidan av en dl mått t ex. Kakorna ska vada ca 3-4 mm tjocka. Frys in för 30 min
- Grädda i mitten av ugnen i 175 grader för 10-12 min eller tills kanterna på kakorna har börjat få lite färg
- Låt kakorna svalna innan du klickar på lite smällt choklad och strör riven kokos
- Förvaras i kylskåp i låda med lock

