GLUTENFRIA KOKOSKAKOR

Glutenfria kakor på 3 ingredienser som du lätt kan göra veganska, mjölk och laktosfria eller sockerfria. En kaka som passar till många helt enkelt.

Tid: 15
Antal: 12 portioner

Ingredienser:

  • 1 banan, mosad
  • 1 dl riven kokos
  • 50 g smält choklad och lite riven kokos att toppa med

Gör så:

  1. Blanda mossad banan och kokos till en smet
  2. Rulla till jämna bollar och lägg på bakplåtspapper
  3. Platta till med hjälp av dina fingrar eller baksidan av en dl mått t ex. Kakorna ska vada ca 3-4 mm tjocka. Frys in för 30 min
  4. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader för 10-12 min eller tills kanterna på kakorna har börjat få lite färg
  5. Låt kakorna svalna innan du klickar på lite smällt choklad och strör riven kokos
  6. Förvaras i kylskåp i låda med lock

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.