ENKLASTE OREOKAKA

Lyxiga Oreokakor på 3 ingredienser, säg 5 ingredienser med frosting. Hiss eller diss? Testa först vetja.

Tid: 25
Antal: 20 portioner

Ingredienser:

  • 2,5 fpk Oreokex, finmalda (utan fyllning)
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 3,5 dl mjölk
  • 200 g färskost typ Philadelphia eller mascarpone
  • 1 dl florsocker
  • Oreofyllningen från kexen till botten

Gör så:

  1. Sätt ugnen på 175 grader, över och undervärme. Fordra en form ca 20x 20 cm med bakplåtspapper och ställ åt sidan
  2. Blanda fint finnrossade Oreo (utan fyllning) med bakpulver och mjölk
  3. Häll i formen och grädda i ca 20-25 min eller tills kakan är klar. Låt den kallna helt
  4. Vispa lätt rumstempererad färskost med florsocker och Oreofyllningen
  5. Bred över kakan, toppa ev med krossade Oreo och servera
  6. Förvaras i låda med lock i kylskåp

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.