OBS!
Gräddningstiden i receptet är endast en anvisning, alla ugnar är olika.
Antal: ca 10 bitar
Tid: 20 minuter + tid i kylen
Botten:
- 17 st (250 g) digestivekex finkrossade
- 100 g normal saltat smör, smält
Chokladcheesecake fyllning:
- 225 g vit choklad
- 100 g färskost naturell
- grädden från en burk kokosmjölk (utan kokosvatten)
- jordgubbar och blåbär till garnering
- riven kokos
Tack 🙏 för recepten! Jätte gott och lätt att göra.
Simona, vad tror du skulle passa receptet till rabarber?
Om jag värmer upp rabarber med socker eller liknade och agar-agar t.ex?
Jordgubbar brukar vi äta upp färska med 1-2 kula vaniljglass 😉
Tack
Absolut. Gör som rabarberkompott med gelesocker, låt kallna, och använd istället för jordgubbar.
Går det att ersätta kokosgrädden med vanlig 40% grädde? Hur mycket isåfall?
Hej,
Vanligt grädde är alldeles för rinnig och tjocknar inte i kylen som kokosgrädden gör så tyvärr, det skulle inte jag rekommendera.