En supersaftig chokladkaka med brynt smörglasyr. Chokladkakan är bakat på filmjölk och olja så den håller sig saftig lände. Brynt smörglasyren är ett måste. Och så får du toppa den med vad du gillar. Jag tycker nötterna gifter sig bra med det brynta smöret. Du kan t o m blanda lite nötter i smeten. Jag säger bara. DU MÅSTE TESTA DENNA.
Vill du inte använda kaffe kan du byta ut det mot het vatten men jag lovar kaffet framhäver bara chokladsmaken, det ger ingen kaffesmak.
Åh så gott det både låter o ser ut! Synd att jag redan har en gryta på tillagning i ugnen 2 h framåt, annars hade jag bakat denna på studs!
asch finns tid. Lägg den på att göra listan.
Det här var en kaka som bara var tvungen att bakas! Jag gjorde precis glasyren, och hade i 4,5 dl florsocker (vägde både smör och florsocker), och konsistensen blev som en torr play doh-lera. 😂 Kan det vara så att något blivit fel i receptet eller var jag för trött för att baka? Löste situationen, ska bli spännande att smaka. 😍
Hej, har uppdaterat i receptet, du ska hälla i florsocker lite i taget tills du uppnår rätt konsistens. Hoppas den smakade 🙂