* Du kan göra egen chokladkräm genom att värma 1 1/2 dl vispgrädde till nästan kokpunkten och sen blanda i 200 g choklad i bitar. Rör i tills du får en len jämn kräm. Låt den svalna lite innan användning.
Tänk på vikten att ställa degplattan i kylen eller frysen en stund så blir lättare att kavla ut utan kladd.
Bullarna håller sig färska länge men går utmärkt att frysa in både ogräddade och gräddade.
Följ @simonamuntean_ på Instagram så kommer du inte missa något nytt recept. Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tycker om receptet! Kram
Hur gör man chokladkrämen?
Hej, jag har använt proteinella som går att köpa i butik.
Hej!
Har dubbel sats på gång och undrar om de inte ska penslas med ägg? 🤔
Än så länge ser det lovande ut 🤗
/Sandra
Hej, jag penslade inte med ägg men vill du så är det helt ok. Då blir bullarna glansiga. Jag siktar florsocker på de färdiga bullarna.
Kan vart det godaste jag läst om smasken
Hej, dem är verkligen supergoda.
Ser bra ut. Jag är säker på att de smakar samma som de ser ut. Men det som verkligen fångar min uppmärksamhet är receptet. Mycket lätt att göra. Jag kommer definitivt att försöka göra det själv.
Ja, enkelt och gott.
Kommer det snart recept på blåbärsgifflarna? Tack på förhand !
Det kommer bara jag hinner 🙂