Jag kanske ska sluta säga att jag inte är en fan av citron för jag är sålt på dessa gudomligt goda citronbullar. Smöriga, vaniljdoftande citronbullar. Mjuka inuti och med en krispig utsidan. Vaniljsockret och citronzest gifter sig väldigt fint. Du måste testa dessa, HÄR kan du se hur jag har snurrat bullarna. Superenkelt. Hemligheten sitter i kall deg som går att hantera utan kladd.
Hi
Can I get the Recepie of the lemon cookies in English please.
Thanks
Noam
Hi, I don’t have it i english, only in Swedish so you have to use google translate and ask me if you have more questions.
Kollade på dina citronbullar och de ser goda ut.
Men hur mycket väger 11 msk mjukt smör?
Hej, det blir ca 140 g smör. En msk brukar ligga på 13 g.
Ska jag använda vetemjöl special?
Hej, det blir bra resultat med vanligt vetemjöl med.
Bullarna ser helt magiska ut 🙂 Kan man använda färsk jäst istället för torr?
Hej. Ja det kan man en halv paket men då kommer jäsningstiden vara mindre, lägre.
Hej Simona
Undrar hur du gör dina otroligt fina bullar ?
Hej, på min instagram @simonamuntean_ hittar du flera reels på hur jag formar olika bullar.
Om man fryser in bullarna ogräddade. Måste dessa tina innan man sedan gräddar dom, eller gräddar man dom fryst och isf blir de liknande grader och tid?
Hej,
Jag har tinat upp bullarna först och sen gräddat på samma sätt som innan.