Låt mig sammanfatta det hela i en mening. Denna no-bake tropisk cheesecake med kokos och passionsfrukt är en dröm. Len, söt syrlig cheesecake på en spröd digestivebotten, toppad med bränt maräng. Cheesecaken är gjort utan varken gelatin eller choklad så den är extra len men vill du ha en fastare konsistens får du servera den riktigt riktigt kall. Funkar toppen även halvfrusen. Du kan skippa marängen och servera cheesecaken som den är eller ev med lite vispad grädde.
Denna ska vi göra idag😋 Hittade dock ingen passionsfrukt när jag handlade (varken fryst eller färsk) så jag köpte med mig hem en burk lemoncurd. Undrar lite om vad du säger om det, tror du jag kan använda den färdiga marmeladen istället för purén som står i ditt recept. Hur mkt tar jag av den i så fall? Annars får jag ge mig ut i affärerna och jaga rätt på passionen. ☺️
Hej, Vet inte om cheesecaken kommer att stelna tillräckligt för du ska inte använda gelésocker med den. Kanske om du skulle servera halvfrysen eller så…