Enkla jästfria bagels till frukost. Nu kan du baka dina egna bagels, alltid färska, alltid när du vill ha dem. På få ingredienser och under en timme får du supergoda bagels. Dessa behöver ingen närmare introduktion utan baka dem bara.
Tänk på att det är viktigt att använda fett yoghurt så inga light, rinniga varianter.
Min deg blev jättelös. Knådade i bakmaskin (kanske därför?) Eller var det pga att jag använde Arlas turkiska yoghurt (den är lite lika fast i konsistensen som Selakis) ?
De blev något fasta men helt klart ätbara! Nästa gång gör jag med Selakis grekiska yoghurt och knådar för hand 😇
Det ska vara 10% naturell yoghurt, oavsett vilket märke. Nja det ska inte spela roll om det är för hand eller i maskin. Hmmm…
Sämst! Blir alldeles för lös
Hj, tråkigt att höra. Har bakat de flera gånger med amma ina resultat. Det kan bero på hur noga man mäter sina ingredienser, typ av mjöl och yttre temperatu. Men är den för lös kan man alltid addera lite mer vetemjöl i taget tills konsistensen blir som i video.