Saftiga knådfria pepparkaksbullar med vit choklad. och då menar jag inte pepparkaksfyllning utan smaksätta degen med. Jag är helt sålt på. Kunde inte sluta äta under tiden jag höll på och fotograferade. Du behöver inte fläta och snurra bullarna på detta sätt, tyckte bara det var så snyggt. Forma dem som vanligt, men gör höga bullar för då håller dem sig saftiga länge. Något att bjuda på till advent eller i jul. Läs gärna mina tips för saftiga bullar HÄR innan du börjar baka dessa.
Kan även passa på och berätta om min WEBBUTIK där just nu kan ta del av julkampanjen på boken. Personlig hälsning, fin paketerat och skickat direkt till den du önskar, fraktfritt.
Om man vill använda färsk jäst till bullarna hur mycket ska jag ta då?
Mvh Madde
Hej, Jag skulle inte ta mer än 20 gram. 🙂
Hej!
Jag har läst om hur du gör saftiga bullar osv… ibland funkar det att byta ut vetemjölet mot glutenfritt mjölmix utan problem men när det ska jäsa lång tid undrar jag hur det blir, och behöver jag typ fiber husk eller liknande då?
Blev så himla sugen på att testa att göra pepparkaksbullarna glutenfria.
Hej Susanne, önskar att jag kunde vara till hjälp men jag är dålig insatt i detta med glutenfri bakning. 🙁
Om jag fryser dem, ska de då jäsa innan man gräddar dem? Eller bara direkt in i ugnen från frysen?
Hej,
Jag skulle nog frysa in bullarna innan jäsningen (andra gången) och tina upp och jäsa innan gräddning. 🙂