Saftiga knådfria kanelbullar, både luftiga och lite kladdiga i mitten. Så goda. Något till 4 oktober när hela Sverige firar Kanelbullen Dag. Själv vill jag inte äta en bulle på minst ett halvår. Igår satt jag med i jury för att utse Stockholms godaste kanelbulle och tillsammans med andra bloggare och profiler smakade mig igenom 21 bullar från 21 bagerier. Vinnare blev Tösse Bageriet. Eventet blev organiserat av Thatsup Stockholm. Superkul även om jag kan inte säga ordet kanelbulle utan att mitt blodsocker skjuter i höjder.
Vill du veta hur jag snurrar mina kanelbullar, klicka här.
Hej! Jag älskar dina kanelbullar. Men jag hade det lite svårt efter treslaget. Hur gör du det så att plattan är jämnt utan att fyllningen kommer ut överallt? Tack från Tyskland!
Hej, degen får inte vara för varme, alltså köket. Sen ska inte fyllningen vara för varm, rinnig. Jag brukar köra med lite mjöl i fyllningen.