Rabarbertider är härliga tider. Sol och värme. Nu är sommaren äntligen här. I samarbete med Dansukker har jag tagit fram en superenkel dessert, cheesecake i glas med rabarberkompott. Kompotten har en nästan syltaktig konsistens, precis som jag vill ha den. Då passar den perfekt även som fyllning i rulltårta eller tårtor. Därför använder jag Dansukker Gelésocker som är en vegetarisk alternativ till gelatin och så mycket enklare att använda. Smaksatt med några jordgubbar och Dansukker Vaniljsocker blir kompotten ljuvligt god.
Följ @cookiesandsweetsbysimona på Instagram så kommer du inte missa något nytt recept. Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tycker om receptet! Kram
Tänker baka rabarber-cheesecake enl receptet på ett annat ställe på bloggen. Hur många ”normalstora” rabarberstjälkar behöver jag ha till kompotten? Har ingen våg. Hoppas någon kan hjälpa.
En härlig blogg den här, som räddat mig så ofta från tråkigheten i coronakarantän. Kommer fortsätta att baka ofta och mycket även efter andra sprutan och återkomma till alla härliga recept här.
Inn
Tänker baka rabarber-cheesecake enl receptet på ett annat ställe på bloggen. Hur många ”normalstora” rabarberstjälkar behöver jag ha till kompotten? Har ingen våg. Hoppas någon kan hjälpa.
En härlig blogg den här, som räddat mig så ofta från tråkigheten i coronakarantän. Kommer fortsätta att baka ofta och mycket även efter andra sprutan och återkomma till alla härliga recept här.
Inn