Snart är påsken här och i samarbete med Hemmakväll Sverige har jag tagit fram en riktigt mumsig no-bake cheesecake som endast tar 30 min att göra! Spana in dem påskiga Anthon Berg marsipanäggen från Hemmakväll som jag har använt som topping! GLAD PÅSK!
NO-BAKE CHOKLADCHEESECAKE
INGREDIENSER:
En sats ger ca 8–9 bitar Tid: ca 30 minuter Svårighetsgrad: Lätt
Ingredienser botten:
30 stycken Mariekex finkrossade
100 g smör smält
Ingredienser cheesecake:
400 g färskost naturell
½ – 1 dl florsocker
200 g chokladkräm typ Nutella
Anthon Berg marsipanägg halverade och kexsmulor till garnering
INSTRUKTIONER:
Fodra botten och kanterna på en rund form med löstagbara kanter, ca 20 cm i diameter, med bakplåtspapper. Ställ åt sidan.
Blanda kex och smör till botten i matberedare till en grynig blöt massa.
Tryck ut kexmassan i botten på formen.
Ställ i frysen tills du gör cheesecakefyllningen.
Rör färskost och florsocker mjuk och krämig.
Tillsätt chokladkräm och vänd med en slickepott, övervispa inte.
Följ @cookiesandsweetsbysimona på Instagram så kommer du inte missa något nytt recept. Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tycker om receptet! Kram