KAKOR MED EXTRA ALLT I NYHETSMORGON

nyhetsmorgon

För ett tag sen bakade jag kakor med extra allt i direktsändning i Nyhetsmorgon. Vilken fest det blev. Så lycklig och tacksam för all respons jag fick från er tittare och även för alla på Nyhetsmorgon redaktionen. Kakorna är verkligen jättegoda och går att variera. Jag bakade hallonrutor, citronrutor och chokladcheesecake paj, alla på samma grundbotten. Även fyllningen är samma grundrecept anpassat efter smaksättning. 

Recept till kakorna finns hos bästa Köket.se eller direktlänkar till respektive recept på bloggen:

Hallonrutor
Citronrutor
Chokladcheesecake paj

Jag kan även avslöja att det kommer två nya varianter i min bakbok, citronkaka de lux och vaniljostkaka.  Och du en signerad utgåva av Simonas söta går att förbeställa här
Nedan finns hela klippet från senaste medverkan på Nyhetsmorgon, hoppas du kommer gilla den.


Hade så himla roligt på TV4, älskar att baka i direktsändning  och hoppas få komma dit snart igen. Du ser att mina pumps åkte på i ca 2 minuter sen gav jag upp. Bättre att köra med gympadojor.  Och så fick jag bli ompysslad tidigt på morgonen. Alltså vilken lyx för någon som går till frissan en gång per år och färgar och fixar alltid håret hemma. Rena rama lyxen. Det bästa är sminket. Själv är jag urdålig på att sminka mig, kanske för jag bara smetar lite concealer under ögonen, duttar på lite rouge på kinderna och kladdar på lite mascara då och då.
 
Följ @simonamuntean_ på Instagram så kommer du inte missa något nytt recept.
Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tycker om receptet! Kram
FOTO: SIMONA MUNTEAN
 

4 comments / Add your comment below

    1. Hej,
      Jag den kakan är to die for. Det är superkul att vara med på TV, även om det ligger så mycket planering och jobb bakom de 12 minuterna, så älskar jag varenda sekund.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.