Jag är helt såld på dessa godingar med len och mjuk karamell mellan två lager ljus choklad med krispigt puffat ris. Mumsbitar av rischoklad med karamell. Den enda som kräver lite tid att göra är själva karamellen men även den går i ett nafs. Du behöver ingen ugn utan klarar dig med en spisplatta och en mikro. Nästa gång jag bakar dem kommer jag att göra vissa ändringar i receptet så det går ännu fortare att göra dem. Tänker skippa spisen och har du bara en mikro kommer du klara dig just fint.
Det ser väldigt gott ut. Blir kolan helt slät, eller blir den lite sockrig? Mvh Sofia
Hej Sofia, min blev slät och krämig inte alls sockrig. Det beror helt på hur länge man kokar kolan. Hälsningar S
Testade att göra detta recept! Så himla gott, bara smälter i munnen. Lyckas med mats personal åt upp nästan allt på en gång! Tack för att du delade med dig av din kunskap!
Nej men vad roligt att ni gillade receptet 🙂
Vad roligt Sara att ni alla gillade receptet 🙂
Vad innebär ”flytande glykos”? Kan du snälla ge tips / exempel på vart och vilket varumärke man ska leta efter? Tack på förhand!
Hej, Det finns flytande glykos från DrOetker eller glykossirap från Dansukker i matbutikerna. Kolla i ”bak”-hyllan.