Varför smakar allt du har skapat eller hjälpt att bli till, att komma till liv, så mycket bättre än allt du köper? Så känns det för mig i alla fall. Jag har odlat, vattnat, get kärlek och sen skördat egna rabarber. Tyvärr kan jag inte säga samma sak om varken jordgubbarna eller hallonen i denna paj. Men jag plockade dem själv, plockade dem med kärlek så det borde räknas. Jag var på självplock nära stugan och kom ut därifrån med flera liter bär. Så denna rabarberpaj med jordgubbar och hallon är den ultimata pajen, full av aromer och smaker och gjord med kärlek Rödkärlek.
Passar perfekt att inleda semestern med. Kanske hinner jag till och med köra en repris innan alla rabarber är slut och byta ut jordgubbarna och hallonen mot körsbär eller blåbär. Har kommit fram att rabarber går så bra ihop med bär, det blir en brytning mot den sura, en sötsyrlig arom och en underbar färg. Så vacker.