Grenna, snart kommer jag…

D

et pirrar i hela kroppen. Av spänning. Om två dagar är jag inte bara på väg till Grenna utan kommer att befinna mig på Polkagriskåkeriet och vara med vid tillverkningen av polkagrisar i min egen smak. Ja ni hörde rätt. Har fått äran att inte bara bestämma smakkombinationerna utan designa eget omslagspapper och döpa polkagrisen. För ett par månader sen var jag med i en tävling anordnad av Blogg.se i samarbete med Grenna Polkagriskåkeriet och jag vann med mitt bidrag. Du kan läsa mer om tävlingen och mitt bidrag här.

Jag gick som på moln i flera veckor efter jag vann tävlingen för att sen försöka distansera mig från allt. Nu när resan ligger så nära inpå känner att jag har skruvat upp tankeverksamheten ett varv. Så många känslor, tankar, idéer och funderingar jag har nu inför besöket. Så oroligt att jag kommer förbise något och missa.
Satte mig ner i helgen som varit med ett tomt A4 papper och en penna. Satt och drömde mig bort i 2 timmar och det enda jag kunde åstadkomma var ”Kamera. Laddare. Minne…” . Vilken prestation! Alltså snacka om förberedelse. Vet fortfarande inte ens vad jag ska ha på mig. För denna gång tror jag kommer hamna framför kameran (för en gång skull) även om bara på någon enstaka bild.
Häng gärna kvar här på bloggen eller på Instagram så kommer jag uppdatera med färskas bilder och upplevelsen på Grenna. Det blir i början på nästa vecka jag kommer berätta med om min helg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.