DET ÄR EN BARNDOMSDRÖM ATT HÄNGA PÅ EN GODISFABRIK

Säg att det inte är sant. Att ni aldrig, som barn, har drömt om att få vara i en godis- eller glassfabrik. Och äta hur mycket ni vill. Kommer ihåg när jag och min bror var små hur vi satt uppe halva nätterna och gjorde planer på vad vi skulle bli, vad vi skulle jobba med när vi blev stora. Klart man skulle jobba på en godisfabrik. Då fick man äta hur mycket man ville. Vi kunde till och med tänka oss att få betalt i godis, få ta med hem en ranson varje dag. För inte behöver man pengar eller annat när man är barn. Jag menar ”vi kunde alltid fråga mamma om pengar om vi behövde”. Ha ha ha…tänk vilka härliga drömmar barn har, enkla och okomplicerade.

 
Min drömiga polkagris vann bloggse tävling! Nu kommer min egendesignade polka att säljas av Grenna Polkagriskokeri i butik och webbshop. Men den bästa delen har ni inte hört ännu. Jag kommer att få vara med i produktionen, testa fram smakerna, hänga med bagarna i en hel dag och se hur allt går till.
Just nu är ingenting klart. Vi planerar besöket och min hjärna går på högvarv om både namn och hur omslagspappret ska se ut. För allting ska jag bestämma. ”Det är din polka Simona!”
Har fyra veckors semester framför mig så än finns det tid. Så mycket för avkoppling…
 
Kommer att ta massor av bilder på allting och kommer så klart att smaka på allting. En barndomsdröm går i uppfyllelse. Vill ni hänga med här i bloggen eller på Instagram? Det skulle jag älska!
Blogg.se har tagit ”tempen” på mig och jag har svarat på några frågor. Läs hela intervju här.
 
 
 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.