Allting handlar om detaljerna

Inlägget är ett samarbete med Hemmafint.se

D

et är omöjligt att du har tillräckligt med tårtfat, muggar, fina förvaringsburkar eller andra, ni vet de vackra sakerna som gör så mycket för helheten. Inte när du arbetar med fotografering, styling, fotostyling, bakning- och matstyling.

Alla i min familj blir galna på mig, vimlar med ögonen och fäller roliga kommentarer varje gång jag försöker smyga hem med en liten påse med senaste fyndet. Att inte de förstår hur viktigt det är med små detaljer, det som lyfter och förnyar. Man måste ha öga för det brukar jag säga.
I min jakt efter nästa kaffemugg och tårtfat som skulle göra sig så fint på nästa foto, hamnade jag på Hemmafint.se, en lågprisbutik på nätet. Det gillar jag. Eftersom jag inte vill ta tusen bilder med samma kaffekopp och bakgrund, vill jag inte heller lägga massa pengar på jättedyra saker som kommer bara hamna i ett hörn och samla på damm.
Jag blev förälskad i deras gröna kaffemuggar, alltså måste jag ha båda två. Det går bara inte att välja. Skulle ni kunna välja? Tur att jag kan köpa båda för en billig peng. Och det är precis den lantliga,romantiska shabby chic stilen som jag är ute efter.
Hemmafint.se har även superfina produkter för inredning och förvaring, för kök och trädgård bland annat. Perfekt för en samlare som jag är. Jag kan nästan se mina kanelbullar eller små mördegskakor framför dessa ursöta förvaringsburkar.
Obs! Bilderna är inte egna utan hämtade från butikens hemsida.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.