

- 1 rektangulär smördegsplatta
- 1 chokladkaka, 200 g ( mörk, mjölk eller vitchoklad )
- ev florsocker
Sätt ugnen på 200º.
Lägg smördegen på ett bakpapper på en plåt.
Lägg chokladkakan i mitten på smördegen och skär ca 2 cm remsor från långsidan av smördegen, från chokladen och utåt. Lägg sen remsorna omlott på chokladen, som en fläta, i ett fint mönster.
Jag hade en för stor smördegsplatta och justerade lite kanterna. Ville inte slänga smördegen utan gjorde små tunna flätar som jag la på toppen på den inbakade chokladen.
Baka den i mitten av ugnen för ca 20-25 minuter tills smördegen har fått en fin färg.Sikta över florsocker och dela i bitar.

- 1 rectangular puff pastry
- 1 chocolate bar 200g
- icing sugar ev
Preheat oven to 200º C.
Place the pastry on a baking paper on a baking sheet.
Add chocolate cake in the middle of the pastry and cut about 2 cm strips from the long side of the pastry, from the chocolate and outward. Add then the strips overlap in the chocolate, like a braid, in a nice pattern.
I had one of the great pastry plate and adjusted some edges. Did not throw the pastry but did little thin braids that I added on top of the baked chocolate.
Bake it in the middle of the oven for about 20-25 minutes until the pastry has got a nice color.
Dust with icing sugar and cut into pieces.
Enjoy!

