SAMARBETE

Jag tror på kvalité före kvantitet, på långvariga samarbetsrelationer där båda parterna lär känna varandra bättre och vinner på det och är mån om att alltid leverera det jag lovar och att ha nöjda kunder. Cookies and Sweets samarbetar gärna med företag som känns relevanta för bloggens inriktning och det företag jag driver. Mån om att alltid vara trovärdig i läsarens och följares ögon och behåller mig rätten att tacka nej till samarbete som visar sig strida mot detta.

Samarbetar via bloggen, Instagram och Facebook.  Vi utformar samarbetet tillsammans och ser till att båda parterna blir nöjda. Om jag väljer att recensera och rekommendera produkter kommer det baseras på mina egna upplevelser, erfarenheter och egna ord. Jag måste kunna stå bakom dem tjänster och produkter som jag rekommenderar till mina läsare

Vill ditt företag synas på Cookies and Sweets, i de olika kanalerna? De tjänster jag erbjuder är:
  • Recept skapande
  • Matstyling & fotografering
  • Fotouppdrag
  • Ambassadörskap för varumärken
  • Kampanjer i bloggens kanaler på sociala medier, Facebook och Instagram
  • Sponsrade blogginlägg/annonsering
  • Produktrecension
  • Rörliga bilder och videos

Har du några idéer om samarbete? Tveka inte att kontakta mig i så fall på info@cookiesandsweets.se . Offert lämnas på begäran och angivna priser i offerten gäller till årsskiftet om inget annat anges. Företaget är godkänt för F-skatt.

Ur min portfölj:
Vinnaren av Bästa Bak- och Dessertblogg Matbloggspriset 2017.
Läs mer här.
 
Nominerad till Årets Bästa Foto Matbloggspriset 2017.
Läs mer här.
  
Nominerad till Årets Bak- och Dessertblogg Matblogspriset 2016.
Läs mer här.
Vinnare av Sveriges vackraste jordgubbstårta 2017 utsett i en tävling anordnad av Vin och Matguiden.
Läs mer här.
 Vinnare av #minpolkagris tävlingen anordnad av Grenna Polkagriskåkeri i samarbete med Blogg.se.
Läs mer här.
Publicerat bild i tidningen BakeFeed- bake from scratch i juli numret 2017
Samarbete med Chiquita Sverige augusti 2017, läs mer här.
 Intervju i sisterMAG online magazin, den 30 juli 2017, läs mer här.
 Vårens bakbloggare 2016 och 2017 på baka.se .
 
Är du nyfiken på vem Cookies and Sweets är läs mer här.  

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.